Намери ни
To Top

Клоп засипа със суперлативи играчите

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с комплименти своите играчи след успеха с 5:0 над Порто в 1/8-финалния сблъсък между двата тима в Шампионската лига. Германецът смята, че подобен резултат може да се постигне само с фантастична игра от страна на целия отбор.

“Играхме много професионално, много зряло и в правилните моменти много агресивно. Действахме добре в защита, на контраатака и при владеенето на топката.


не ни бе лесно и трябваше да работим здраво, но сега всички могат да се насладят на този успех. Головете ни бяха фантастични. От отнемането на топката от Ловрен до завършващият удар на Мане при първия гол. След това фантастичното попадение на Салах, а при третия направихме страхотна контраатака. Вчиски попадения бяха страхотни и ние се нуждаехме от тях”, заяви Клоп.

“Видях много прекрасни отигравания тази вечер. Подобен резултат може да се постигне само с фантастична игра от целия отбор. Разбира се, Садио блесна със своя хеттрик, но и Роберто Фирмино свърши прекрасна работа. Целият отбор игра добре, а това е единственият начин да постигнем успех”, допълни германецът.

Ощр от категория Шампионска лига