Намери ни
To Top

Белчев: Селекцията не е приключила

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев бе избран за Треньор №1 на месец декември в редовната анкета на преск-луб „България“. Хасковлията събра 8 от възможните 20 гласа в допитването, след като постигна три успеха начело на армейците през декември -с 2:0 над Витоша Бистрица, с 6:0 над Берое и с 2:1 над Лудогорец за Купата на България. Белчев беше награден с почетен знак вчера и даде пресконференция по повод наградата.

„Надявам се това да не ми е последната награда.


Почти напълно готови сме за пролетния дял. Знаем, че Верея е добър отбор, който разполага със суперколектив. Да не забравяме, че победи Левски и Лудогорец. Трябва да внимаваме. Отиваме с нагласата да покажем сто процента от възможностите си и да спечелим“, каза Белчев.

„Десподов и Манолев тренират от понеделник наравно с отбора, натоварването при тях е на сто процента. Ако нямат някакви проблеми до мача, ще са на линия“, добави треньорът.

„Медицинският щаб и кон-диционните треньори правят необходимото, за да може Укра да е готов на сто процента. Той се включва в почти всички упражнения наравно с отбора. Думата по отношение на неговите натоварвания има кондиционни-ят треньор Томас Нойберт. Очакваме в най-скоро време Укра да е готов на сто процента“, отбеляза Белчев.

„Има какво още да се желае от футболистите, които привлякохме. Селекцията не е приключила. Няма да се лишим от играч, за когото смятаме, че ще вдигне нивото на ЦСКА и ще допринесе за по-доброто ни бъдеще. Има какво да се желае от нашите вратари, но смятам, че са на добро ниво. Търсим футболисти за всеки един пост, на който мислим, че ще вдигнем конкуренцията. Аз поне не знам да сме търсили Александър Тонев“, каза още Белчев, който заяви, че не е запознат да има преговори с полския вратар Сандо-миерски, за когото се твърди, че ще премине при червените.

„Това, че съм начело на ЦСКА, означава, че Гриша Ганчев има пълно доверие в мен.

Първенството до края ще е много интересно, борбата ще е между нас, Лудогорец и Левски. На Терена“ привлякоха интересни футболисти, а Лудогорец няма нужда и да ги коментираме. Искам да покажем постоянство и мисля, че отборът е готов да стане шампион. Сгъстеният цикъл може да ни създаде проблеми, но това е съвсем разбираемо“, заяви още Стамен Белчев.

Ощр от категория Футбол