Намери ни
To Top

Бойко Борисов извади на светло заплатата на Антон Хекимян! Цяла България коментира, водещият от bTV взима точно…

„И на мен ми е обидно например, че твоята заплата е по-голяма от моята, ама как да се оплача? Ще стана за смях на хората. Какво, да отида и да кажа на твоя шеф, че ти взимаш повече от мен и аз искам повече ли“, попита Борисов Антон Хекимян в предаването „Попитай премиера“ по bTV по повод средната работна заплата в страната и кога ще достигне желания ръст.

„Има много чиновници с по-високи заплати от моите, тези които договарят за еврофондовете също са с по-високи заплати, това е защото са на много отговорни позиции. Трябва да се стимулират“, посочи премиерът.


„И аз искам да се вдигнат заплатите, подчертавам го. Имаме ръст на приходите. Обещали сме до края на мандата средната заплата да стане 1500 лева. В момента е 1135. Продължаваме да работим, докато не постигнем желаното“, категорично заяви Борисов.

Антон отдавна е известен в bTV като работохолик. Напоследък колежките му даже се шегували с него, че е заживял в телевизията от голям зор да се докаже пред шефовете си. „Понякога нощувам в нюзрума, защото имам много работа. Нося си сак с резервни дрехи и спя на дивана“, откровеничи Хекимян. Усилията му явно са оценени. Той в момента е с една от най-високите заплати в медията. След актуализацията през януари, той вече получава 9000 лева месечно.

Ощр от категория Акценти