Намери ни
To Top

Стамен Белчев: Готови сме за титла!

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев смята, че тимът му разполага с потенциал да продължи борбата за титлата с Лудогорец и да я спечели. „Първенството ще е интересно. Борбата ще е между нас, Лудогорец и Левски. Ако отборът покаже постоянство, е готов да стане шампион“, заяви 48-годишният хасковлия.


Той прибра наградата си за Треньор №1 на декември в анкетата на Пресклуб „България“. През последния месец на 2017 г. „армейците“ отстраниха Лудогорец за купата, а в Първа лига взеха две „чисти“ победи. Белчев събра 8 от 20 гласа, като изпревари наставника на волейболистките от Марица (Пд) Иван Петков, получил 7 гласа, и личния треньор на таекуондиста Владимир Далаклиев – Пламен Трънски (5).

„Селекцията не е приключила и ако намерим футболист, който да вдигне нивото на ЦСКА, ще го привлечем. Не е вярно, че търсим вратар. С Витаутас Черняускас под рамката дори нямаме загуба. Не знам и за интерес към Александър Тонев“, допълни Белчев.

Той отхвърли спекулациите, че преди дни с щаба му са дали отчет пред боса Гриша Ганчев.

„Щом още съм начело на ЦСКА, имам подкрепата му. Андре Монтейро – Укра води подготовка наравно с останалите, надявам се скоро да е в игра.

Рубен Пинто от вчера започна леки натоварвания, освободих го до края на седмицата да отиде до Португалия заради семейни проблеми. Кирил Десподов и Станислав Манолев обаче са готови за мача с Верея“, допълни „червеният“ наставник.

Мони ГЕОРГИЕВ, за в. „Дума“,

снимка Авторът

Ощр от категория Футбол