sportove.net

Черно море парафира с Димов и приключи със селекцията

Няколко дни преди подновяването на сезона в Първа лига Черно море приключи със зимната си селекция. Договор с моряците официално подписа последното ново попълнение Даниел Димов, с което съставът на Илиан Илиев за пролетния полусезон беше окончателно окомплектован. Димов се обвърза с Черно море за година и половина и избра да играе на “Тича” с №27. Това ще е втори период на 29-годишния играч при варненци, където именно започна кариерата му.


Защитникът се завръща в Черно море след 7-годишна пауза, в която игра за Левски, израелския Макаби Петах Тиква и турските Денизлиспор и Манисаспор. През тази зима моряците привлякоха общо 9 футболисти, колкото си и тръгнаха от отбора. Очаква се всички нови играчи да бъдат картотекирани в БфС до края на седмицата. От тях единственият, който по всяка вероятност ще пропусне домакинството на Берое в събота, е полузащитникът Дани Кики. Той се възстановява от контузия и все още не тренира активно с останалите си съотборници. През пролетта треньорът Илиан Илиев ще има на разположение 27 играчи, като петима от тях са в юношеска възраст.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.