Намери ни
To Top

„Уикенд тур“ с три нови дестинации за 2018 година

След малко повече от месец семейната тенис и СПА верига „Уикенд тур“ започва сезон 2018, а от екипа се похвалиха с три нови дестинации и обновен сайт. Както и през миналата година, най-запалените любители на тениса ще играят в някои от най-добрите хотели в цялата страна – „Интерхотел Сандански“, „Санта Марина“ в Созопол, „Грийн Лайф Бийч“ в Каваци, „Спа хотел Хисар“ и „Риу Правец голф & спа“. За пръв път тенисисти и техните близки и приятели ще имат възможността да съчетаят удоволствието от любимия спорт с почивка в „ТУИ Меджик Лайф Якаранда 5*“ в Анталия, в „Ува Нестум уайн & спа 5*“ в Гоце Делчев и в „Дюни Холидей Вилидж 4*“.

От „Уикенд тур“ гарантират отлични условия за игра и за почивка и най-ниски цени за периода на състезанията.


Целта на веригата е да изкара любителите на тениса от цялата страна извън рамките на познатите тенис турнири и да им предложи ново и различно изживяване. Всичко това се случва с участието на цялото семейство и близки приятели, което прави уикенд турнирите уникални за България. Единственото, което желаещите да се впуснат в това приключение трябва да направят, е да попълнят резервационната форма през сайта на „Уикенд тур“.

Наред с уикенд събитията през 2018-а, организаторите планират и три големи тенис почивки: в Анталия (през април, около великденските празници), в Каваци (където по традиция играчи и приятели ще посрещнат джулай морнинг) и в Дюни (в началото на септември). За пръв път част от уикендите става и бутиковият хотел „Ува Нестум“, намиращ се в слънчев Гоце Делчев. Освен с отлични кортове комплексът разполага и със собствена винарска изба, което гарантира доброто настроение на всички участници.

Ето и предварителната програма за „Уикенд тур“ 2018:

1. 30 март – 1 април, Сандански оупън I, Сандански
2. 5 – 10 април, Анталия тенис холидей, Анталия
3. 4 – 7 май, Санта Марина оупън I, Созопол
4. 1 – 3 юни, Ува Нестум оупън, Гоце Делчев
5. 25 юни – 1 юли, Грийн Лайф тенис холидей, Каваци
6. 13 – 15 юли, Хисар оупън, Хисаря
7. 3 – 5 август, Риу Правец оупън, Правец
8. 3 – 9 септември, Дюни тенис холидей, Дюни
9. 21 – 25 септември, Санта Марина оупън II, Созопол
10. 12 – 14 октомври, Сандански оупън II, Сандански

Желаещите да се включат в турнирите вече могат да заявят участие на сайта на „Уикенд тур“ за надпреварите в Сандански, Анталия, Каваци и Гоце Делчев, а до дни ще бъде отворена и резервацията за Созопол.

Ощр от категория Тенис