Намери ни
To Top

Белчев: Подходихме лежерно

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе критичен след контролата с Царско село. Преди интервюто специалистът се пошегува с медиите, като попита -„Не ви ли омръзна всеки ден да говоря“.

Той коментира: „Има какво още да се желае. Подценихме контролата като цяло.


Подходихме лежерно, не показахме на практика идеята, която имахме – да играем по-бързо и да опитаме да пресираме съперника. Все пак в този момент от подготовката всичко това е нормално и нямам притеснения за официалните мачове. Уверен съм, че срещу Верея ще покажем какво можем“, заяви Белчев.

„Не съм особено доволен от новите. Очакванията ми към тях са за още по-добра игра. Стараят се, но се надявам скоро да ги видим в по-добра светлина. Има доста какво да се желае от тях“, коментира Стамен. „Манолев и Десподов имаха леки оплаквания и не исках да рискувам с тяхното състояние. Пинто се възстановява нормално, следващата сряда (б.р. – на 21-ви) той ще започне леки тренировки“, добави Белчев.

Във връзка с гафа на Черниаускас, довел до гола на Царско село, треньорът заяви: „Надявам се в мачовете да не допускаме такива елементарни грешки, макар че никой не е застрахован от тях. Концентрацията ни не беше на нужното ниво в контролата“.

Ощр от категория Футбол