Намери ни
To Top

ЦСКА представи четвърто ново попълнение (видео)

ЦСКА представи 4 нови попълнения в контрола срещу Царско село в събота, спечелена с 2:1 пред около 3500 зрители на „Армията“.

С „червените“ парафира и португалскоро крило Андре Монтейро – Укра. 29-тодишният юноша на Порто, стигнал до националния отбор на Португалия, обаче се възстановява от тежка контузия в коляното и ще бъде готов в средата на март. Останалите нови са Роланд Алберг, Жеферсон и Жан Карлос Бланко.


Първата двама почнаха като титуляри, а колумбийският таран влезе като резерва (75) и с първото си докосване вкара победния гол преди да е изтекла и минута от появата му в игра. Гостите откриха след жестока грешка на „червения“ вратар Витаутас Черняускас, подарил топката на изскочилия срещу него Светослав Диков (33).

Фернандо Каранга (53) пък изравни с глава след неразчетено боксиране на резервния вартар на „царете“ Павел Здравков. В проверката участие не взеха получилите почивка Кирил Десподов, Станислав Манолев и Слави Петров, и Кристиян Малинов, който е с лека травма.

Това бе 30-и пореден мач, в който „армейците“ не допуснаха загуба – 22 победи и 8 равни в 17 шампионатни мача, 3 за купата и 10 контроли. „Концентрацията не бе на необходимото ниво, имаше подценяване на съперника и на контролата изобщо.

През по-голямата част подхождахме лежерно, нямаше желаната идея да играем по-бързо с топката, да пресираме противника. ЦСКА е готов на 90% за шампионата и се надявам срещу Верея да го покажем“, заяви наставникът на „червените“ Стамен Белчев.

текст и снимка: Мони ГЕОРГИЕВ, ludsport.net

Ощр от категория Футбол