sportove.net

Клоп подозира лошо отношение към Ван Дайк в неделя

В навечерието на гостуването на Саутхамптън мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди за възможно враждебно посрещане на Вирджил ван Дайк, който през януари напусна “светците” срещу 75 млн. паунда.

“Отношението към него може би няма да е най-приятелското – заяви наставникът. – Не съм напълно сигурен.


Там винаги са се отнасяли много добре с Натаниел Клайн и Адам Лалана, които изглежда най-много им липсват. Със Садио Мане се държаха “ОК”… Вирджил е последният, но не мислим за това. За в бъдеще нещата ще се нормализират. Засега е важно да отидем там и да играем футбол, нищо друго. Не мисля, че някой в Саутхамптън би казал, че сме го откраднали, защото сделката беше обществено достояние.”
View image on Twitter
View image on Twitter

Liverpool FC

@LFC
Klopp on Adam Lallana: “He is on the way back again this season. We will not rush it, for sure. He’s an option for the squad.”

Watch live and free: https://www.youtube.com/watch?v=ES7vkIUXr24 …

3:36 PM – Feb 9, 2018
601
118 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Клоп напомни, че клубът от Южна Англия е захранил с футболисти не само Ливърпул, а и голяма част от другите отбори в Премиър лийг. “Когато попитам за някого откъде е, отговорът е “Саутхамптън”. Уау! Има доста добри играчи от този район. Може би трябва да отворим офис със скаути направо там”, пошегува се треньорът.

Мачът е в неделя от 18:30 часа.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.