sportove.net

Попето с нов отбор до дни

Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов най-вероятно ще има нов отбор от следващата седмица. Халфът не иска да търка пейката в Спартак (Москва) и предпочита да отиде в тим, в който ще е титуляр. Най-вероятно Попето ще се озове в Рубин. Както Sportal.


bg вече писа, казанци полагат сериозни усилия да привлекат родния халф. Това сега потвърди и известният футболен коментатор Нобел Арустамян.

“Към Попов имаше интерес от страна на Динамо (Москва), но сега той е много по-близо до Рубин. Вече са стартирали преговори, които могат да завършат с успех. До няколко дни, най-много до седмица, ще знаем къде ще продължи кариерата си Попов. На този етап оптималният вариант за него е Рубин”, обясни Арустамян.

View image on Twitter
View image on Twitter

Спорт FM
@sport_fm
Арустамян: Попов может перейти из «Спартака» в «Рубин» https://sportfm.ru/news/arustamyan-popov-mozhet-pereyti-iz-spartaka-v-rubin.html …

9:37 PM – Feb 8, 2018
1
See Спорт FM’s other Tweets
Twitter Ads info and privacy
В последното си интервю Ивелин призна, че не е доволен от малкото игрово време, което получаваше през есента. Той обаче добави, че не е в конфликт със старши треньора Масимо Карера.

Наскоро Спартак се подсили с капитана на Андерлехт Софиан Хани, който играе на поста на Попето. Алжирският национал струваше на руския гранд 8 млн. евро и Карера със сигурност ще го налага като титуляр, а това ще направи ролята на Попов в състава по-периферна.
Сделката с Рубин може да бъде подпомогната и от интереса на Спартак към защитника на казанци Фьодор Кудряшов. Шампионите се нуждаят от още един футболист с руски паспорт зааради контузията на национала Георгий Джикия и са насочили погледа си към 30-годишния ляв бек.

От началото на сезона Ивелин Попов взе участие в 13 мача в Премиер лигата, но не успя да се разпише. Българинът игра и в 5 от срещите на Спартак в Шампионската лига.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.