Намери ни
To Top

Букарев разтърси Левски: Лъскаме отвън гнила ябълка

Спас Русев решава всичко еднолично и от моя пост няма нужда, затова си тръгвам от Левски, обяави Асен Букарев, който по-рано днес напусна поста спортно-технически координатор. Бившият национал разкри, че не е доволен от начин на управление на „Герена“ и сравни клуба с „гнила ябълка“.

„Борих се да увелича заплатите на всички служители – от счетоводителката до чистачката. Знам, че Спас Русев е нарекъл поведението ми да си тръгна детинско.


Лъскаме една ябълка, а тя е гнила отвътре. Трансферите в отбора ставаха без мое знание“, каза Букарев пред „Дарик“.

„Не мога да ръководя хора, които идват с нежелание на работа, които не са щастливи, че работят в Левски. Говоря за кадрите в клуба, за служителите в Левски. Не са „хепи“, не са отдадени на Левски. Явно нямам капацитета да променя това. Не можах да изградя екип от хора, които да са отдадени на Левски. Не искам да коментирам отношенията между Делио Роси и играчите“, сподели още бившият футболист.

„Със сигурност Спас Русев ми е обиден, но и той не ми се обади, когато пращаше хора да говорят с президенти на други клубове. Става дума за спортно-технически въпроси. Това трябваше аз да го правя. Това са дребни неща, разбира се. Един много добър приятел ми каза: „Кой подава оставка в България бе, будала?“. Ама аз не съм от тия. Нямам конфликт с никой – нито с Делио Роси, нито с Красимир Иванов, нито със Спас Русев. Просто не ми харесва как се управлява“, продължи Букарев.

„Левски винаги ще е в сърцето ми, ще се връщам на този стадион като фен. Хората трябва да подкрепят отбора си. Пред първия отбор има хубаво бъдеще. Имаме нужда от широк и дълбок състав, не смятам, че Левски трябва да се раздели с много футболисти. Имаме нужда от всеки войник през пролетта. Отборът има нужда от водач. Делио Роси тепърва трябва да покаже дали е водач, дано се докаже като такъв. Сега ще си почина психически. Доста преживях през тези три месеца в Левски. Нека „сините“ фенове създадат позитивна атмосфера около отбора“, завърши той.

Ощр от категория Футбол