sportove.net

Роналдо: На 20 правех неща, които сега не мога

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристия-но Ронал-до призна, че на 20 години е правил неща, които сега не може. Именно заради напредването на възрастта си той е изключително внимателен към физическото си състояние и е принуден да се лишава от много неща. „Животът е предизвикателство. Аз се опитвам да поддържам най-високо физическо ниво.


Нужно е винаги да съм на 100 процента. За да поддържам това ниво, са необходими много лишения. На 20 години правех неща, които сега не мога. Нужно е да поддържам баланс. Малките детайли правят разликата”, каза в интервю за списание GQ Роналлдо, който наскоро навърши 33 години. “В личен план всичко е фантастично. Семейството ми става по-голямо. Много съм щастлив. В професионален план имах две много добри години, в които спечелих важни трофеи с клуба и националния отбор”, каза още Роналдо.

Според медиите в Мадрид наставникът на Реал Зинедин Зидан е решил през лятото да продаде халфа Иско, разбира се, ако все още той е начело на тима. Най-вероятната дестинация на играча е английската Висша лига, като интерес към него има от Манчестър Юнайтед и Челси.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.