sportove.net

Илиан Илиев: Димов подписва, ако до петък не си намери отбор

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на своите футболисти след седмата контрола на тима от зимната подготовка.

“Със сигурност настройката ни за игра не се получи, като се има предвид, че играем срещу втория отбор на Лудогорец. Лошото е, че вкарахме напрежение, в една контрола, една тренировка. Негативното е, че допуснахме такива грешки, за да ни вкарат головете.


След това изобилстваха единоборствата, което пък, от друга страна, е много близко до това, което ни очаква в първенството”, каза Илиев. Относно Даниел Димов, който започна титуляр срещу Лудогорец II, треньорът

на моряците сподели: “С него сме се разбрали, че ако до петък не си намери отбор в чужбина, в понеделник ще подпишем договор. Със сигурност няма да привличаме на всяка цена други хора. Видяхте, че с нас в Турция пътуваха 7-8 юноши. Всички играха еднакво време в контролите. Не ги взехме да трупаме някакви активи, а защото очакваме някои от тях да влезе и да заиграе. До края на първенството ще се види на кои хора ще може да се разчита. Не говоря спортно-технически, а дали е правилно това, което тръгваме да правим. Много е важно за един треньор, като влезе в една съблекалня и говори, да не вижда празни погледи, а една искрица в тези хора”, завърши Илиан Илиев.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.