sportove.net

Божинов: В Риека приемат Гонзо за своя легенда

Новото попълнение на Риека Валери Божинов коментира пред „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио, че в новия му тим приемат Георги Иванов за своя легенда.

Както е известно, Гонзо бе част от хърватския тим до 2007 до 2008 година, а Божинов сподели, че емблематичната деветка на Левски е оставил превъзходни впечатления там и до днес има суперлативи по негов адрес.

„За Гонзо чух само суперлативи от престоя му в Риека, всички тук от неговото време – масажисти, домакинът, играчите сега са други, но всички останали са очаровани – мъжкар, боец, държал е съблекалнята, темпераментен човек е Гонзо. Който е играл с него, знае за какво става дума.


Тук има само суперлативи“, каза Божинов.

Що се касае до другият нападател, обличал екипа на Риека – Венци Христов, Божинов обясни:

„За жалост, Венци не е успял да се докаже и покаже. Имал е проблеми, не съм разпитвал какво е точно. Имал е възможността и шанса, но нещо не е бил щастлив. Може и да не са му дали шанса. Тук обаче наричат Гонзо легенда за две години. Може да си представите“.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.