Намери ни
To Top

Сексоложка взриви нета с горещо клипче! Показа как се прави „кралска св*рка“, вижте изпълненията й (ВИДЕО)

Според Кобилкина жена, която може да прави хубава свирка, е царица. В основата на това да направиш хубаво фелацио е да обичаш да го правиш, а не да е по задължение. Най-добрият начин да се ориентираш как да правиш орална любов на партньора ти е да го попиташ как точно му харесва, пише dama.bg.

„Имахме курс, на който питахме мъже каква за тях е идеалната свирка и всеки отговори напълно различно.


Накарайте го да бъде ваш учител и стъпка по стъпка да ви казва как иска да правите нещата. Разбира се, има си и общи правила, които важат винаги. Най-важното от тях е да имате обилно слюноотделяне. Ако сте пили алкохол, по-добре да не правите секс, още по-малко фелацио, или резервният вариант е да си осигурите обилно количество течности, но не е много секси да спираш и да пиеш вода. За да правите хубава свирка, езикът ви също трябва да е добре трениран. Може да тренирате езика си пред огледало и да пробвате различни техники – да движите езика си бързо като крила на пеперуда, пробвайте кръгообразни движения, разтворен език, затворен език. Другото много важно нещо е да поддържате постоянен ритъм на движение. Дори да ти се умори ръката, не трябва да променяш ритъма. Умната жена, която прави хубава свирка, никога не спира процеса и поддържа еднакво темпо. След като мъжът свърши, ти го прегръщаш и целуваш“, разкрива тайната на идеалното фелацио Наталия.

Слюноотделянето и постоянният ритъм не са единственото, с което трябва да се съобразите. Има няколко груби грешки, които никога не трябва да се допускат.

„Голяма грешка е да не гледаш мъжа в очите, докато му правиш свирка. Ние, жените, не разбираме, че това адски много възбужда един мъж, такива същества са – искат да гледат нежното създание между краката си.

Друга груба грешка след фелацио е скоростното тичане до банята, за да изплюеш соковете му – това обижда мъжете. Много голямо внимание трябва да се отдели на предпазването на мъжкия член от зъбите ни, използването им по всякакъв начин е забранено“, съветва сексоложката.

Първият въпрос, който Наталия получава на курсовете си, е за разликата между прословутата кралска свирка и обикновената.

„Кралската свирка предизвиква най-голям интерес сред жените. Прави се с гърлото с точно определена техника, която трябва да се тренира дълго време. Има само един проблем – спира ти се въздуха за известно време. Плувкините се справят по-добре с кралската свирка, защото умеят да си задържат въздуха по-дълго време. Голямо предимство е, че не се получава ефект на повръщане и е много по-лесна от дълбоката свирка“, казва Наталия.

Всички техники и „хитринки“ са безсмислени, ако мъжът не остане с впечатление, че е невероятен и незаменим любовник и вие се нуждаете от него – той трябва да знае, че е по-силният, пък дали е така, няма значение.

Ощр от категория Акценти