Намери ни
To Top

ЧЕСТИТО! Делян Пеевски стана мъжки татко! Ще се изненадате много, но ето коя всъщност е силната жена до депутата (СНИМКИ)

Делян Пеевски стана татко на мъжка рожба. Новината разтърси всички, защото до последно беше пазена в пълна тайна. Поп фолк дивата Цвети Янева роди живо, здраво и красиво бебче – първородният й син от политика от ДПС и медиен магнат.

Щастливото събитие се е случило преди два дни, но стана ясно едва днес.


И то само благодарение на колежките на Цветелина Янева, които се втурнаха да й честитят в социалната мрежа.

Една от първите бе Галена, която също е горда родителка на двама сина. Галена сърдечно поздрави Цвети Янева и пожела на нея и бебчето здраве, късмет, любов и цялото щастие на света.

Сред поздравите в мрежата бе и това на наша известна марка дрехи, чието рекламно лице беше половинката на Делян Пеевски. Те също орисаха бебето с всичко най-най-най-хубаво на света.

Едва сега на всички ни стана ясно къде “потъна” русокосата певица толкова месеци подред. Помним, че Янева е една от най-обичаните и търсени за участия певици. А в един момент тя внезапно се покри и сякаш сублимира.

Е, имало си е основателна причина за това и тя е възможно най-прекрасната от всички. Все още Делян Пеевски не се е похвалил официално в медиите и това буди учудване. Винаги е било странно и на феновете на Цвети Янева това, че двамата упорито се криеха по време на връзката си.

Както знаем, Делян Пеевски и Цветелина Янева са заедно от доста години като в началото на кариерата си тя самата признаваше това. И дори разкриваше доста пикантни подробности около отношенията й с Делян. Като например това, че той я нарича на галено “жиравче”.

Дори и да не се решат да излязат пред медиите, а желанието им е да пазят само за себе си прекрасното събитие, то ние им пожелаваме всичко най-хубаво. А на малкото момченце да бъде здраво като камък, умно, красиво и талантливо. Определено има от кого да го наследи. Честито и на двамата!!!

Ощр от категория Акценти