Намери ни
To Top

Делио Роси: Поисках Роналдо и Игуаин

Старши треньорът на Левски Делио Роси даде пресконференция след дългия лагер на тима в Малта. Опитният специалист говори за всичко най-интересно около клуба. Италианецът заяви, че е искал да привлече Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала, но те не са пожелали да станат част от 26-кратните шампиони на България.
Пресконференция на Делио Роси и Роман Прохазка

“Със сигурност работим, за да ви хареса играта на Левски.


Трябва да определим каква е целта на една подготовка. Мачовете, които изиграхме, бяха само едни тренировки. Трябва да допълним върху това, което сме работили. Сега е време да подобрим бързината в играта на отбора. Моята задача е да доведа новите играчи до кондицията, в която са останалите. Няма смисъл да заменя едни лица с други, избрахме новите, защото смятам, че ще могат да подобрят Левски”, заяви Роси.
Пресконференция на Делио Роси и Роман Прохазка

“Целите трябва да бъдат постигани, а не само да се казват. На думи всички сме много силни. Поисках да ми вземат Кристиано Роналдо, но той не пожела да дойде. Поисках и Игуаин, а и Дибала, но те също не пожелаха да дойдат. Взехме футболисти, които смятам, че имат качествата да играят при нас”, добави още той.

“Много съм впечатлен от момчетата, които са набор 2000 и 2001 година. Лагерът беше дълъг и тежък. Ще трябва да мине време, за да кажа, че са готови да играят за Левски. Имат потенциал да играят в Левски”, завърши треньорът на клуба.

Ощр от категория Футбол