Намери ни
To Top

Укра пристига за подпис на 7 февруари

ЦСКА-София очаква крилото Андре Монтейро-Укра на първата си тренировка след завръщането си в София. “Армейците” си идват днес в 22:05 часа с полет от Франкфурт, след което ще получат 3-дневна почивка. Следващото занимание ще е на 7 февруари, сряда. Дотогава в България би трябвало да пристигне и Укра.


Както е известно, той тренира няколко дни с отбора в Сандански, след окето бе изпратен на специални процедури в клиника в Щутгарт. Възстановяването на 29-годишния футболист върви доста добре и треньорският щаб има желание да го задържи в отбора за постоянно. Това призна Стамен Белчев още преди заминаването на отбора за Испания.

Очаква се португалецът да подпише договор с “Армейците” през следващата седмица. Заради операция та колявоно треди малко повече от 6 месеца обаче Укра едва ли ще се завърне на терена преди средата на март.

Крилото има доста солидна визитка, като е записал близо 170 мача в елита на родината си за Порто, Олянензе, Брага и Рио Аве, а за националните гарнитури на Португалия има над 40 участия.

“Тема спорт”

Ощр от категория Трансфери