sportove.net

Лалана под въпрос за Тотнъм

Адам Лалана е под въпрос за предстоящия мач на “Ливърпул” срещу “Тотнъм” заради мускулна травма, съобщи мениджърът на отбора Юрген Клоп. Английският национал лекува болки в бедрото през целия сезон и има само седем мача до момента през кампанията, а последните проблеми го оставиха извън групата на мърсисайдците за предните два мача.

“Той получи сериозна травма през лятото и след това нямаше късмет. Адам тренира усърдно и по време на заниманията изглежда, че мога да го пусна в игра, но това не е така.


Той не е здрав. Искаме той да се излекува напълно и заради това няма да играе. Три мача са нищо и минават толкова бързо, че сякаш не си бил контузен”, каза германският специалист.

“Не изключвам възможността той да се почувства по-добре до мача с “Тотнъм”, а в противен случай ще пропусне трети двубой. Неприятно е, но можем да го понесем. Тялото има нужда да се адаптира към интензитета на мачовете”, добави Клоп.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.