Намери ни
To Top

Бербатов е икона, смятат феновете на Юнайтед

Докоснеш ли се веднъж до Манчестър Юнайтед, това ти остава за цял живот. Особено ако се казваш Димитър Бербатов. 37-годишният бивш нападaтел на “червените дяволи” бе изненадан от почитатели на бившия си отбор в далечна Индия, където в момента играе за Керала Бластърс. Берба прекара четири години в Юнайтед и изигра 149 мача, отбеляза 56 гола и бе голмайстор №1 на Премиър лийг за сезон 2010/2011.


Българинът се срещна с официалния фенклуб на Манчестър в град Пуна, където му предстои гостуване със състава на Бластърс. Бербатов и другия бивш “дявол” в Керала – Уес Браун, получиха специални благодарствени грамоти от местните привърженици на английския гранд.
View image on Twitter
View image on Twitter

Sidharth Joshi
@sidjoshi95
JUST MET @WesBrown24 and @Berbatov . Legends of the game. WHAT A DAY! #DREAM #MUFC @ManUtd #muscp ❤️?

4:05 PM – Feb 1, 2018 · Hinjewadi Phase I, Haveli
Replies Retweets 2 2 likes
Twitter Ads info and privacy

“Скъпи Димитър, това е просто малко писмо, с надеждата да споделим чувствата си и да създадем силна връзка между теб, иконата и нас, последователите.

Все още си спомняме денят, в който подписа с нашия клуб и се чувстваме носталгично всеки път, когато си спомним какво се случи после. От тези уникални и артистични умения с топката, през невъобразимите асистенции и акорбатичните голове при невъзможни обстоятелства.

Спечелил си много индивидуални награди и си вдигал титлата в Премиър лийг, но най-важното са спечелените сърца на милиони по целия свят.

С магическите ти крака и вълшебното ти първо докосване си донесъл усмивки по лицата на поддръжниците си, а в същото време си изумявал съперниците.

Димитър Бербатов – името ще остане в историята и винаги ще се помни като един от водещите, класни и артистчни играчи, обличали Червеното, Бялото и Черното на Манчестър Юнайтед.

Желаем ти единствено успех в професионалната кариера и в личния ти живот. Искаме нашият Берба да е единствено щастлив и класен, както винаги.

Думите не са достатъчни, за да опишем любовта си към теб. Но въпреки това, много, много любов и ти БЛАГОДАРИМ ЗА ВСИЧКО, БЕРБА!”, написаха привържениците на Юнайтед в Индия в писмото си към Бербатов.

Самият Бербо се похвали за срещата в профила си в Instagram.

Ощр от категория Футбол