Намери ни
To Top

Тези думи на Домусчиев разсмяха цяла Испания, вижте ги!

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев разсмя цяла Испания със свои думи преди срещата между орлите и Реал Мадрид в груповата фаза на Шампионска лига. Благодетелят на зелените си позволи да не бъде предпазлив и прогнозира краен изход на двубоя, който предизвиква усмивки във футболната общност на Пиренеите.

„Много хора имат очаквания и ще дойдат на стадиона с нагласа да победим звездите на Реал Мадрид. Ако трябва да дам прогноза – според мен мачът ще завърши при резултат 2:2“, заяви Домусчиев, цитиран от мадридския „АС“.


Тези думи наистина могат да се приемат с широки усмивки в Испания. Излиза, че нагласата на българските фенове е за победа на Лудогорец над Реал, което едва ли е точно така. Все пак босът дава като най-вероятен изход голово равенство.

От Разград имат огромно самочувствие, пожелаваме им да го подплатят с голям успех срещу Реал Мадрид, но подобни изказвания предизвикват само леко недоумение и иронични усмивки в испанските футболни среди. Все пак разликата между родния първенец и шампионите на Европа е голяма във всяко едно отношение.

Ощр от категория Футбол