Намери ни
To Top

Трансферна бомба! Лудогорец взима играч за 10 милиона!?

В Лудогорец Разград показаха зъби преди срещата с Реал Мадрид в групите на Шампионска лига. Лично босът на орлите Кирил Домусчиев реши да сравни със земята конкуренцията в България, що се отнася до финансови възможности.

Ето какво каза Домусчиев пред испанския вестник „АС“.

„Срещу нас в България всички скачат на 150 процента, но това не ни притеснява.


В клуба имаме достатъчно пари. Мога да купя играч за 4-5 милиона евро, но предпочитам да не го правя. Не е хубаво отборът да зависи от моите пари, а да гради стабилно бъдеще, въз основа на резултатите си“, заяви Домусчиев.

Така излиза, че по всяко едно време, ако реши, босът на Лудогорец има възможностите да хвърли 10 милиона лева за нов играч. Въпросната сума е бюджетът за 1 година на повечето родни грандове и за няколко сезона на останалите тимове в „А“ група.

От Лудогорец пък може да хвърлят огромна трансферна бомба. Клубът има средствата, остава само Домусчиев да реши да взриви футболната общественост в България, дали ще го направи, предстои да разберем? Никой друг роден отбор не може да си помисли, да каже, че е по възможностите му трансфер на играч за 5 милиона евро.

Явно между Лудогорец и останалите тимове в „А“ група се отваря огромен финансов ластик.

Ощр от категория Тема на деня