Намери ни
To Top

Илиан Илиев намери нападател за Черно море

Нападателят Радослав Василев (27 г.) се присъедини към лагера на Черно море в Алания (Турция), футболистът пристигна в хотела, където са настанени моряците, в четвъртък вечерта и вчера направи първа тренировка с отбора. Василев е роден през 1990 година, висок е 186 см. За последно е играл за новака в елита на Кипър Алки Ороклини.


Носил е още екипа на Славия, Септември София, Любимец и юношите на английския Рединг. За последно рита у нас за Септември във Втора лига през пролетта на 2017-а. Записа 11 мача и 4 гола. Преди това изкара 5 години на стадиона 8 „Овча купел“. Така наставникът на Черно море Или-ан Илиев се надява, че е решил проблемите за тима в атака. Василев ще потренира малко с моряците и после ще подпише.

Очаква се нападателят да дебютира в понеделник. Тогава Морето среща Локомотив Ташкент. Часът и мястото на проверката ще бъдат уточнени днес или утре.Опция за върха на атаката на варненци бе Исмаил Иса от Верея, но той ще си търси отбор в чужбина.Вчера Черно море проведе тежко двучасово занимание, след което футболистите имаха възстановяване. Днес моряците почиват, а в неделя подновяват двуразовите тренировки.Наставникът на варненци Илиан Илиев се надява, че в мача с Локо Ташкент тимът му най-после ще се разпише след загубата с 0:4 от Криля Советов и равенството 0:0 с фК Тирана.В близките дни се чакат и трима чужденци на проби – украинец, казахстанец и узбекистанец. Та са свободни агенти, но Илиев искал задължително да види качествата на играчите.

Ощр от категория Футбол