Намери ни
To Top

Потвърдено: Роналдо се завръща в Юнайтед, ето кога

Кристиано Роналдо ще се завърне в Манчестър Юнайтед. Това е сигурно. Единственото, което медиите бъркат в прогнозите си, е датата на трансфера.

Това каза Гийом Балаге, който през 2008 година разкри, че Роналдо вече има предварителен контракт с Реал Мадрид и ще подпише с белия балет през следващото лято.


Балаге, който е трансферен експерт на „Скай спортс“ също така бе първият, който съобщи за трансфера на Фернандо Торес от Ливърпул в Челси през януари 2011 година. Журналистът направи брилянтна прогноза и през 2003 година, обявявайки за трансфера на Дейвид Бекъм в Реал Мадрид. Почти винаги предсказанията на Балаге, свързани с трансфери, се сбъдват.

Ето какво каза той по темата Кристиано Роналдо отново в Юнайтед:

„Ясно е, че от ръководството на Юнайтед не отричат тези слухове, защото клубът иска да си върне Кристиано. Футболистът също мечтае за завръщане, но всички бъркат датата. Януари 2015? Невъзможно. Не мисля, че ще стане и през следващото лято. Просто от Реал ще сложат вето на трансфера. Те нямат никакъв интерес да продават тогава. Но през лятото на 2016? Роналдо ще е на 31 години и на път да направи 32. От Реал ще си кажат – „Той направи много за нас, сега ще вземем добри пари, чудесно“. Смятам, че просто хората трябва да са по-търпеливи при тази сделка“.

Ощр от категория Трансфери