Намери ни
To Top

Стойчо шокира армейците с това изказване

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов изненада сериозно феновете на ЦСКА. Специалистът бе помолен да коментира предстоящия двубой на Лудогорец с Реал Мадрид.

Както е известно, преди време Младенов отсече, че ще подкрепя Ливърпул срещу зелените. Ясно е, че Екзекутора на мърсисайдци е в обтегнати отношения с лудогорци и често ги атакува вербално.


Сега обаче, Младенов изненада, казвайки следното:

“Пожелавам успех на Лудогорец в предстоящия мач от Шампионската лига срещу Реал Мадрид. Този път със сигурност ще подкрепя българския първенец”.

“Вижте, тъй като представляват клубния ни футбол, аз винаги ще бъда за Лудогорец в евротурнирите, но с едно изключение. Това е Ливърпул. Този клуб ми е на сърцето, а и футболната ми кариера е свързана пряко с него.
Но сега, в битката с Реал Мадрид, с две ръце ще стискам палци на разградчани. Желая им успех, макар че ще им бъде трудно. Те обаче вече са показвали, че могат да се справят с тежките ситуации. Едно е хубаво – стадионът ще е пълен и Лудогорец ще има огромна подкрепа”, каза още Младенов в интервю за „Блиц“.

Ощр от категория Футбол