Намери ни
To Top

Иван Латунов: Показахме характер

Волейболистът на Монтана Иван Латунов записа 10 точки (2 аса, 4 блокади) при победата над Фойникас (Сирос) от осминафиналите на Чалъндж къп. Българският тим се наложи с 3:1 в първата среща, играна в зала „Младост“ в северозападния град.

„Ние ги съживихме, защото водехме с 2 точки и накрая от леки топки, леки подценявания на ситуациите ги върнахме в играта. Важното беше, че успяхме да покажем характер и да спечелим“, каза Латунов пред BGvolleyball.


com

„Не ми е приятно, че им дадохме гейм, но топката се върти, всичко става, така че не правим драми от един гейм. Продължаваме да се борим“, каза още играчът на Монтана.

„Искам да благодаря на всички от щаба, на кинезитерапевта, на кондиционния треньор, на всички, които се занимават с нас и успяха да ни вдигнат толкова бързо за кратко време. Мисля, че физически сме много добре подготвени“, коментира Латунов.

„Радостен съм, че успях да играя срещу Боян Йорданов, който ми е близък приятел. Доволен съм от развитието на нещата и победата“, завърши Иван Латунов.

Ощр от категория Волейбол