sportove.net

Официално от Юве: Правим всичко възможно да подпишем с Джан

Ювентус прави всичко възможно да убеди халфа на Ливърпул Емре Джан да подпише с “бианконерите”. Това признание направи изпълнителният директор на шампиона на Италия Джузепе Марота. Контрактът на 24-годишния германец с мърсисайдци изтича на 30 юни и той вече има право да преговаря с други клубове. Преди около две седмици на Апенините се появи информация, че Джан вече е подписал предварителен договор с Юве.


Тези дни играчът обаче разкри, че е подписал с нито един клуб за момента и не изключи възможността да остане в Ливърпул.

“Емре Джан е футболист, чийто договор изтича, което ни позволява да се свържем с него за преговори. Разбира се, ние използваме тази възможност. Не мога да кажа дали има шанс вероятност той да преподпише с Ливърпул, но мога да кажа, че ще опитаме всичко, което можем, за да го вземем при нас. Разбира се, трябва да уважаваме желанието на самия играч”, заяви Марота.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.