Намери ни
To Top

Ето защо Роналдо е толкова опасен за Лудогорец!

Мнозинството от специалисти и фенове са на мнение, че Лудогорец трябва да отдели специално внимание на носителя на „Златната топка“ Кристиано Роналдо в предстоящото домакинство на Реал (М) в Шампионската лига. Дори един от най-успешните ни клубни наставници Аспарух Никодимов предупреди, че победата или дори раневството минават през опазване на португалеца. А дали подобни мнения имат право? – Ето какво казва статистиката:

Кристиано Роналдо е по-резултатен от 14 отбора в Испания от началото на сезона! Атакуващият футболист на Реал (М) има 10 гола, при това без да взима участие в един от 6-те мача на балета досега. Само Валенсия, Барселона, Атлетико Мадрид, Селта Виго или повече вкарани попадения от Роналдо досега, Райо Валекано е наравно с Играч №1 на Европа за миналия сезон.


Също така статистиката сочи, че Роналдо никога не е вкарвал 10 пъти в първите 6 кръга, като в предишните 2 кампании, постижението му е 6 попадения за 6 мача.

Освен това Кристиано заби двата гола при победата с 2:0 над Севиля за Суперкупата на Европа, както и третото попадение при успеха на белия балет с 5:1 над Базел на старта на Шампионската лига.

 

Ощр от категория Анализ