Намери ни
To Top

Новият договор на Моуриньо е готов

Вече няма никакво съмнение, че Жозе Моуриньо ще сложи подписа си под нов договор с Манчестър Юнайтед. „The Telegraph“ разкри, че всички детайли около споразумението са уточнени и португалецът ще се обвърже с „червените дяволи“ до 2021 година, с опция контрактът да бъде удължен с още 12 месеца.

Сегашният договор на Специалния е до 2019 година, а в последните седмици двете страни водят активни преговори за продължаването му. Официалното подписване се очаква да стане факт в следващите дни.


United Xtra
@utdxtra
Manchester United are set to announce that Jose Mourinho has extended his contract with the club. Great news. #mufc [andy mitten]

8:36 PM – Jan 16, 2018
10 10 Replies 172 172 Retweets 675 675 likes
Twitter Ads info and privacy
По-рано този месец Моуриньо изненадващо обяви, че не е сигурен дали ще остане на „Олд Трафорд“ след края на сезона. Неговото желание обаче е да продължи да води тима, с който вече спечели Лига Европа и Купата на Лигата в Англия.

Ръководството на Юнайтед също е доволно от работата на 55-годишния специалист. Под негово ръководство Юнайтед бележи значителен прогрес в сравнение с представянето при предишния мениджър Луис ван Гаал. В момента „червените дяволи“ са на второ място в Премиър лийг след градския си съперник Манчестър Сити, а освен това продължават в Шампионската лига и за ФА Къп.

Ощр от категория Футбол