Намери ни
To Top

Бившият тим на Бербатов иска Кешеру

Гръцкият ПАОК Солун е готов с оферта за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, пишат в страната, а в родината на стрелеца потвърждават за интереса.

Начело на бившия клуб на Димитър Бербатов е специалистът Разван Луческу. Според информациите той вече е разговарял с Кешеру..

Грандът от Солун е готов да дава по 800 хиляди евро на година на футболиста.


Трансферът на голаджията на Лудогорец до известна степен зависи и от евентуалната продажба на нападателя на ПАОК Александър Прийович.

Както е известно, договорът на румънския национал с разградчани е до юни 2018 година и на този етап няма индикации той да бъде удължен.

Самият Кешеру обяви наскоро, че до края на януари ще стане ясно къде ще продължи неговата кариера. Сериозен интерес към него има от няколко турски клуба. Най-настоятелни са от Кайзериспор и Акхисар Беледиеспор.

Днес от 17:00 часа Лудогорец играе своята първа контрола от лагера в Турция. Съперник е румънският Ботошани, като мачът ще бъде предаван пряко по Диема спорт, а посетителите на Novsport.com могат да го гледат на живо чрез секция „Актуално” в горния десен ъгъл на сайта.

Ощр от категория Футбол