Намери ни
To Top

Челси се намесва в битката за Алексис Санчес?

Действащият шампион на Англия Челси ще се опита да привлече в състава си чилийската звезда на Арсенал Алексис Санчес до края на януарския трансферен прозорец, твърди Sky Sports. Италианският мениджър на „сините“ от западен Лондон Антонио Конте има високо мнение за Санчес и дори наскоро разкри, че се е опитал да го привлече в Ювентус по времето, когато бе наставник на „Старата госпожа“. От Челси все още не са отправили официална оферта на Арсенал за чилиеца, но се очаква да го направят.

Интерес към 29-годишния нападател има и от страна на Манчестър Юнайтед, като „червените дяволи“ планират да купят играча още сега, а не да изчакат изтичането на договора му с „топчиите“ след края на сезона.


Според Sky Sports от Юнайтед са готови да предложат седмична заплата от над 350 000 паунда на Алексис.

В същото време, по всичко личи, че един от основните кандидати за подписа на Санчес – лидерът във Висшата лига Манчестър Сити, е решил да се оттегли от битката за подписа на нападателя този месец. Според Sky Sports „гражданите“ в крайна сметка са стигнали до заключението, че цената на чилиеца е твърда висока за футболист, който може да бъде привлечен със свободен трансфер през лятото.

Ощр от категория Трансфери