Намери ни
To Top

Николай Учиков: Мачът с ЦСКА беше най-труден

Николай Учиков заяви, че за него е било голямо удоволствие да играе Купа България с тима на Нефтохимик. Бургазлии вдигнаха трофея след успех с 3:0 над домакина Монтана.

„Днес беше третият ден, в който играем, и може би вече бяхме най-сработени и готови. В първия мач имаше неща, които не ни се получаваха.


Хубавото е, че с всеки гейм подобрявахме показателите и нещата, които правим. Тук искам да поздравя всички млади момчета в Нефтохимик, защото показват страхотно развитие за възрастта, в която са. За мен беше изключително удоволствие“, каза Учиков след края на финала.

„Най-труден беше мачът с ЦСКА, защото беше първи и донякъде и ние бяхме притеснени. Отборът на ЦСКА има опитни играчи, които са играли на високо ниво и все още продължават да играят на страхотно ниво“, добави Учиков.
Той потвърди, че няма да остане в Нефтохимик, а ще продължи кариерата си в ПАОК (Солун): „Аз вече съм подписал в чужбина, заминавам почти веднага, така че няма да остана, но за мен беше изключително удоволствие за краткото време, в което бях тук, да усетя атмосферата и обстановката. Искам да поздравя Монтана за начина, по който игра. Има кадърни момчета, които се развиват. Това е хубаво за първенството, за националния отбор и дано за нещо повече.“

„Нефтохимик има огромен потенциал да стане шампион. Ако всичко е наред, ако всички са здрави, мисля, че отборът има голям шанс“, завърши Николай Учиков.

 

Ощр от категория Волейбол