sportove.net

Юрген Клоп: Трябва да си отмъстим

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още си спомня първия мач през сезона със Сити, когато неговите възпитаници бяха разбити през октомври на “Етихад” с 0:5. Германецът заяви, че момчетата му са под пара и са готови да нанесат първо поражение на гражданите във Висшата лига през кампанията: “Мачът със Сити през октомври не може да ми излезе от главата. Той промени сезона за нашия съперник в позитивен смисъл, а нас ни разколеба. Тогава нямахме много късмет, двубоят беше отворен.


Получихме червен картон, който промени събитията на терена, но никой не се интересува от това. Трябва да си отмъстим за този разгром. Момчетата са под пара и работиха с настроение през цялата седмица. Разбира се, това не означава, че ще спечелим, но мога да гарантирам на Сити, че няма да му бъде лесно. Смятам, че през последните няколко трансферни прозореца дадохме заявка за намеренията си. Взехме Садио Мане, след това през лятото привлякохме Мохамед Салах, а сега и Ван Дайк. Доста отбори искаха и тримата, но те избраха да дойдат при нас, което доказва колко велик клуб е Ливърпул. На моменти смятам, че съм предназначен да водя този отбор, защото съм футболен романтик”. В същото време Пеп заяви, че няма търпение да играе отново на “Анфилд”: “Страхотно е да стъпиш на този стадион, но е много трудно да запишеш добър резултат. Винаги съм се възхищавал на Клоп, още от времето му в Германия, дори преди да води Борусия. Разбира се, че Ливърпул е конкурент за титлата всяка година. Не храня надежди, че ще ни бъде лесно”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.