Намери ни
To Top

Даниел Златков: Освиркванията ме правят по-силен

Свикнал съм с освиркванията. Те ме правят по-силен, обяви Даниел Златков след дебюта си на ММА ринга. Късно снощи в зала „Арена Армеец“ той спечели с технически нокаут срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов.

Бившият футболист дори благодари на хората, които го освиркаха и добави, че ще продължи да се занимава с бойни спортове.


Той отдаде дължимото и на своя съперник.

“Наско беше подготвен много добре. Екипът му се е справил отлично. Мога само да го поздравя”, каза Златков веднага след края на битката.

„Съжалявам единствено, че не успях да победя с нокаоут и отказване. Всички видяхте, че за уговорка не може и дума да става“, каза още Дани.

Двамата направиха много атрактивен двубой и оправдаха очакванията на зрителите за зрелище. В първия рунд БГ Роналдо два пъти свали Михайлов, но не успя да приключи срещата. Във втория обаче Наско нанесе множество удари в главата на съперника си. В крайна сметка Златков успя да се измъкне от хватката и на свой ред започна да го налага. След като прозвуча гонга реферите прецениха, че Наско не е в състояние да продължи битката и присъдиха победата на бившия футболист.

Михайлов се бе отказал от срещата поради болест и на негово място трябваше да се бие актьора Ивайло Захариев. Той обаче също се отказа заради травма и Михайлов се върна в програмата, след като обяви, че се чувства по-добре и е готов за двубоя.

Ощр от категория Бойни Спортове