sportove.net

Каранга си пусна снимки от дискотека в Бразилия

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга купонясва до ранни зори в Бразилия. Поне това показаха няколко снимки и клипове, публикувани в профила му в Instagram. Голмайсторът качи кадрите в петък срещу събота през нощта. От тях се вижда, че Каранга е в нощен клуб, а купонът е продължил до 5:30 сутринта местно време! За доброто настроение на бразилеца и съпругата му Карла се грижи 17-годишният изпълнител МС Don Juan, който пее в стила “фънк”.


Каранга вече изпусна седмица от подготовката на ЦСКА, стартирала на 8 януари, като е очакван в заключителните дни от лагера в Сандански. Той приключва на 20-и с контрола срещу Вихрен от 13:00 часа. Никой от клуба обаче не е информирал на коя дата конкретно ще се прибере Каранга. Говори се, че е чакан на 17-и. Треньорският щаб също е в шах по темата. Голмайсторът все пак направи опит да успокои феновете, като се обясни в любов на ЦСКА чрез профила във Facebook на своята съпруга (Carla Karanga). Фернандо написа: “Скъпи приятели и фенове на ЦСКА, не вярвайте на лъжите, които се пишат за мен по сайтовете! Не се съмнявайте в любовта ми към вас и свещените четири букви! Това, което публикувам тук или в Инстаграм, това е истината! Само ЦСКА!”, написа Каранга, но така и не уточни кога ще се върне на “Армията”. Статусът на нападателя в профила на съпругата му във Facebook провокира десетки коментари от привърженици. “Ела си, за да бъдеш нашият герой отново”, написа Slaveya Ni-kolov. “Чакаме те, върни се, за да вдигнеш титлата”, пише му Кирил Беев. “Имаш да вкарваш 6-7 гола на сините!”, гласи пък постът на Ивайло Панталеев. Има и по-негативни коментари: “Не мога нещо да схвана. Отборът тренира вече една седмица, а той ми пише във фейсбук колко много ме обичал и държал на 4-те букви. Нищо не казва за това кога ще се прибере и каква е причината, за да не идва. Всичко е много странно”, казва Dimitar Bulgaria Dimitrov. Към една от снимките си в Instagram, публикувани вчера, пък бразилецът добави многозначително: “Последна седмица, няма да спра!”.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.