sportove.net

Верея прибира и Веселин Минев

Верея може да прибере Втори опитен защитник, разбра “Тема Спорт”. Заралии проявяват сериозен интерес към освободения от Етър ляв бек Веселин Минев (37 г.). Те желаят да подсилят редиците си с десния краен защитник Пламен Крумов (32 г.), който бе на-тирен от Локомотив Пловдив.


И двамата са свободни агенти. С тях наставникът на Верея Благомир Митрев се надява да заздрави ариергарда.Благодетелят Галин Михайлов вече е разговарял с Минев, който е дал принципното си съгласие. Както е известно, неговият брат близнак Йордан е част от Ботев Пловдив. През есента Веско бе неизменна част от ариергарда на Етър, но с идването на Красимир Балъков бе освободен.

Спортно-техническият щаб на Верея търси усилено и вратар, след като титуляря от есента Георги Аргилашки премина в градския съперник Берое. Предложен им е бил българин от чужбина, но новият треньор на вратарите Стоян Колев го е отказал.В същото време стана ясно, че халфът Венцислав Бенгюзов е най-близо до Ботев Пловдив. Както е известно, той започна подготовка с Черно море в понеделник и позира, като ново попълнение, но 24 часа по-късно си тръгна. Като причина Бенгюзов изтъкнал, че нямало да може да се приспособи към живота в морската ни столица. Според запознати обаче той очаквал по-голямо възнаграждение. Халфът е гласен за заместник на Яя Меледже, който е искан от Левски. Бившият футболист на Пирин Благоевград очаквал и варианти за чужбина. Засега в тима остава нападателят Валери Домовчийски.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.