Намери ни
To Top

Динамо (Б) се дърпа за Ривалдиньо, държи на бартер

Румънският гранд Динамо (Букурещ) е съгласен да пусне нападателя си Ривалдиньо в Левски, но в замяна на това иска полузащитника на „сините“ Нелуц Рошу. Това засега бави, а може и да откаже “сините” от привличането на бразилския нападател, който е син на легендата Ривалдо, пише “Тема спорт”.

На “Герена” са очаквали играчът да пристигне като свободен агент. Младежът не започна подготовка с Динамо, а клубът му го постави в трансферната листа.


Ривалдиньо е останал доволен от предложения му от 26-кратните шампиони на България контракт, но засега не успява да се разбере с настоящия си тим.
View image on Twitter
View image on Twitter

Rivaldinho
@9rivaldinho
Em casa relaxando e curtindo o filho e o vovô coruja @rivaldooficial kkkk ??❤️ #ObrigadoJesus

7:52 PM – Nov 14, 2017
Replies 1 1 Retweet 12 12 likes
Twitter Ads info and privacy
Синът на бразилската легенда Ривалдо е роден на 29 април 1995-а. Високият 186 сантиметра нападател започва кариерата си в Можи Мирим, като през 2015/16 е в португалския Боабиста. За този клуб обаче изиграва един-единствен шампионатен мач. След това се пробва в Пирачичаба, от който преминава в Интернасионал Порто Алегре. Не записва обаче двубой в бразилската Серия “А” и затова е пратен във втородивизионния Пайсанду.

След 8 мача, в които вкарва 1 гол, той отново пристига в Европа. В началото на 2017-а подписва контракт с румънския Динамо. През пролетта е на терена в 11 срещи за първенство, като бележи две попадения. През есента пък в 21 мача реализира 4 гола, като най-впечатляващият от тях е в мрежата на Атлетик (Билбао) – в среща в Лига Европа той е точен за 1:1 в Букурещ.
Левски – Витоша (Бистрица) 2:0+92
Шампионът на Румъния с Виторул Нелуц Рошу пък не попада в плановете на старши треньора Делио Роси. От Левски обаче искат да го дадат под наем за пролетта, а след края на сезона да продадат 24-годишния полузащитник, за когото миналото лято бе платена трансферна сума. В момента Рошу, който пристигна с големи надежди на “Герена” тренира със “сините” в Малта.

Ощр от категория Трансфери