Намери ни
To Top

Юнайтед наддава срещу Сити за Санчес

Манчестър Юнайтед е започнал офанзива за привличането на Алексис Санчес, твърдят английски издания. Чилиецът, който се смята за сигурно ново попълнение на градския съперник Сити, е уточнил личните си условия с тях – 250 хил. паунда седмична заплата, уточняват медиите. Офертата, която е изпратил Юнайтед е с 5 милона паунда по-голяма, плюс в немилост на „Олд Трафорд“ Хенрик Мхитарян.


Според информациите на Острова Арсен Венгер със сигурност предпочита офертата на Юнайтед, тъй като ще получи в замяна и футболист, при това доста класен.

Договорът на 29-годишния чилиец с Арсенал изтича през лятото.

В същото време Арсен Венгер е променил плановете си и е решил да не изпраща под наем в друг клуб новото попълнение Константинос Мавропанос. Първоначално се смяташе, че 20-годишният защитник ще премине във Вердер Бремен до края на сезона, но французинът е останал впечатлен от изявите му в тренировките на топчиите: „Искам да го задържа при нас поне до май. Искам да преценя на какво ниво се намира и да го опозная. Това, което показва на тренировките, е окуражаващо“. Арсенал плати 2 млн. паунда на ПАС Янина за правата на Мавропанос.

Ощр от категория Трансфери