Намери ни
To Top

Kia Stinger е на Australian Open

Kia предостави 120 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия след приключване на епичната обиколка от 1 700 км. Бившият шампион на Wimbledon и US Open – Лейтън Хюит, управлява Kia Stinger от Бризбейн до Мелбърн, където заедно с международния посланик на марката – Рафаел Надал, официално връчиха ключовете от най-мощния и най-луксозен автомобил на Kia. Рафаел Надал е носител на 16 титли Grand Slam и в момента номер 1 в световната ранг листа.

Официалната церемония по предаването на автопарка се състоя днес близо до Melbourne Park, където Тенис Австралия прие 60 броя от модела Соренто, 60 Карнивала и Kia Stinger.


Автомобилите ще транспортират състезатели, официални гости, организационни екипи, фенове на тениса, медийни представители и ВИП гости в рамките на състезанието, което стартира на 15-и януари и ще продължи до 28-и януари 2018г.

„Australian Open е прекрасно спортно събитие, което се радва на милиони фенове по света“, коментира Деймиен Мередит, главен оперативен директор на Kia Австралия. „За нас е удоволствие като Генерален спонсор да сме движещата сила на един от най-популярните спортове в света, не само чрез предоставянето на стилен, удобен и сигурен транспорт на участниците в турнира, но и чрез ангажирането на феновете с атрактивни оф- и онлайн инициативи, които споделят вълнението и страстта ни към тениса.“

„Първият признак за старта на Тенис Австралия е наличието на многобройни автомобили КИА в Мелбърн, които осигуряват комфортно превозване от града до Мелбърн Парк на най-добрите тенисисти в света“, каза Крейг Тили, Главен изпълнителен директор на Тенис Австралия. „Гордеем се с дългогодишното си партньорство с Kia и аз отново с удоволствие ще приема любезно предоставените модели Kia за целите на турнира през следващите няколко седмици.“

Това е 17-а поред година за Kia като партньор на Australian Open, и 14-та за отношенията на марката с Рафаел Надал. Предвижда се автомобилите да изминат общо около 300 000 км в рамките на състезанието.

Ощр от категория Моторни спортове