sportove.net

Левски го грози опасност да изпусне най-сърцатия си играч

Левски е на път да изтърве един от любимците на феновете. Родният отбор на Роман Прохазка – Спартак (Търнава) опитва да си върне универсалния боец на „сините“, пише „Меридиан Мач“.

Както е известно, договорът на словака на „Герена“ изтича в края на сезона, а все още текат преговори по преподписването му. Към днешна дата Роман, който през последните години се превърна в един от основните любимци на „синята” агитка, може да преговаря и с други клубове, защото остават по-малко от 6 месеца от контракта му с Левски.


Левски замина за Малта+20

На „Герена” дори се говори, че Прохазка стяга жилище в Търнава. Родният отбор на словака в момента е начело в местното първенство и със сигурност ще играе в евротурнирите.

Още трима футболисти на Левски могат да си тръгнат през лятото като свободни агенти. Става дума за капитана Божидар Митрев, откритието Васил Панайотов и защитника Димитър Пиргов. Последният със сигурност няма да играе повече за Левски, но „сините” правят опити да задържат Митрев и Панайотов.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.