Намери ни
To Top

Тежки думи от Реал към Лудогорец, вижте как Мадрид подцени тотално орлите

От Реал Мадрид си позволиха да дадат твърда прогноза за срещата на „Васил Левски“ с Лудогорец. Любителите на спортни залози може да се възползват, разбира се, едва ли ставката ще е много атрактивна. Ето какво каза бившият легендарен играч и настоящ директор на кралския клуб Емилио Бутрагеньо.

„За българите мачът с Реал е голямо събитие.


Двубой от фундаментален характер. За нас е просто среща, от която трябва задължително да излезем като победители. Нямаме друга алтернатива освен победа в София. Трите точки ни трябват, защото имаме задача задължително да сме първи в групата и предвид задаващите се 2 поредни мача с Ливърпул, нямаме право на грешка срещу Лудогорец. Ще вземем своето в България“, категоричен е Бутрагеньо.

Двубоят на „Васил Левски“ е в сряда вечер и се очаква с огромен интерес в България. От лагера на европейските шампиони пък са категорични. Срещата е твърда двойка според мадридчани. Белите нямат абсолютно никакво притеснение от Лудогорец Разград и за тях двубоят е предизвестен преди да е започнал.

От Мадрид показаха на зелените, че разликата между двата тима на този етап е огромна и българският отбор е просто един аутсайдер, който ще бъде разбит в София. Теза, която едва ли ще се хареса на орлите. Предстои всичко да се реши на терена…

Ощр от категория Шампионска лига