sportove.net

СЛУЧИ СЕ! В нета изтекоха еротични снимки на Преслава! Вижте ПЪРВИТЕ ЧИСТО ГОЛИ снимки на фолк дивата (18 ПЛЮС)

Преслава реши да започне Новата година със заслужена ваканция на екзотично място. Певицата направи съпричастни и своите последователи с лайв-включване от Тайланд в официалните си профили във Facebook и Instagram, пише planeta.tv.

То предизвика изключителен интерес, а участниците бяха многобройни. Ето, че и първата снимка на Преслава от Пукет е факт.


По традиция изпълнителката не пропуска да сподели със своите почитатели по една хубава мисъл с красиво послание:

“Животът не е това , което си изживял, а това, което ти предстои. Дори когато си мислиш , че си видял всичко!”

Звездата на телевизия “Планета” може спокойно да се наслаждава на своята ваканция, защото актуалният й хит, “Не се изтриваш”, се радва на голям интерес. За два месеца видеоклипът е видян над 10 милиона пъти в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Върху този проект Преслава работи с композитора Даниел Ганев, текстопистките Анастасия Мавродиева и Петя Радева, и режисьора Георги Марков.

На кадъра, пуснат от певицата, ясно личи, че за крехкото й телосложение, коремчето й е малко по-голямо от нормалното за нея. Това ясно подсказва, че спекулациите, че е бременна, ще се окажат чиста истина.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.