sportove.net

“Боксовата библия” ще отнеме титлата на Фюри, ако не се бие скоро

“Боксовата библия” – списание “Ринг” – ще отнеме шампионския пояс в тежка категория на професионалния бокс на Тайсън Фюри, ако не му насрочат двубой до края на януари месец 2018 година.

TYSON2FASTFURY

@Tyson_Fury
When your the lineal champion in your division your number1 even without alphabet titles, The truth.
So whatever people want to say it will be AJ challenging me for my status!!! THE LINEAL HEAVYWEIGHT CHAMPION. & RING MAGAZINE HOLDER,

8:57 PM – Jan 7, 2018
564 564 Replies 551 551 Retweets 3,052 3,052 likes
Twitter Ads info and privacy

Титлата на списание “Ринг” не е със същата тежест като световна титла на някоя от четирите официални боксови федерации, но носи голям престиж за всеки неин носител.


Изпълнителният директор на “Ринг” Доги Фишър обясни, че единствената причина, поради която Фюри още е държал пояса на “Ринг”, е защото е имал психически проблеми и такива с Британския боксов борд.

Явно обаче от редакцията са изчерпали търпението си към скандалния бивш световен шампион, като едва ли може да се очаква той отново да излезе на ринга до края на януари. Самият той обяви, че ще проведе първия си мач от ноември 2015-а насам през месец април.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.