Намери ни
To Top

Стоянов с ново скандално изказване! Тази фраза ще вбеси сините фенове

Владо Стоянов направи второ скандално изказване. След като веднъж разгневи феновете в Родината, сега Стоянов за втори път изрече думи, които няма да се харесат. Припомняме, че Владо обиди привържениците на всички български грандове заявявайки, че Лудогорец не може да слиза на нивото на отборите в А група. Ето какво каза стражът след мача с Левски на Герена, в който вратарят бе с вина за поражението на орлите.


„Относно освиркванията на феновете, какво да ви кажа. Това не ми е за първи път. Свикнал съм. Не знам с какво съм ги провокирал. Явно са се припознали в моите думи. Няма какво да коментирам“, заяви Стоянов.

Вместо да признае вината си пред феновете на родните грандове, не само пред тези на Левски, Стоянов недоумява защо е омразата към него. Скандална теза на Владо по въпросът, който вълнува всички привърженици на отборите с големи фенски маси в България.

Фразата „явно са се припознали в моите думи“, ще вбеси още повече синята агитка, която по всичко личи ще продължи с освиркванията към Владо Стоянов.

Ощр от категория Футбол