sportove.net

Везенков “възкръсна”, отчитат в Испания

Медиите в Испания обърнаха подобаващо внимание на Александър Везенков след поредния му добър мач за Барселона. 22-годишният българин получи похвали за представянето си от две от най-популярните спортни издания в страната – мадридските AS и Marca, които не останаха безразлични към своеобразното му “възкръсване”.

“”Възкръсналият” Везенков разби Бетис и класира Барселона за Купата”, пишат от Marca, като добавят, че Барселона стига до пета поредна победа, а Везенков има сериозен принос със своите 17 точки.

“Везенков записа още една победа”, пишат колегите им от AS и подчертават, че през последния месец българинът постепенно излиза от “изгнанието си” и е бил най-добър при гостуването в Севиля.


Откакто се завърна в състава в края на декември, Везенков има средно по 10.0 точки, 4.0 борби и 1.6 асистенции при петте поредни победи на своя тим – три в Испания и още две в Евролигата и стреля 60% от тройката.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.