Намери ни
To Top

Кобрата не се е отказал от бой с Джошуа

Кубрат Пулев (25-1, 14 КО) все още е много заинтересован от битка с шампиона в тежка категория на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО). Това заяви промоутърът на българина Нисе Зауерланд.

Кобрата и британецът трябваше да се бият през октомври миналата година пред 78 000 зрители на “Принсипалити Стейдиъм” в Кардиф, Уелс, но само две седмици преди насрочената дата претендентът се оттегли заради контузия, получена по време на тренировъчния лагер.

„Той все още е в топ 4 на най-добрите боксьори в тежка категория на планетата, така че двубоят срещу Антъни Джошуа все още не е забравен.


Разбира се, Пулев иска да се бие с Джошуа, но не знам дали самият Джошуа иска това. За Кубрат това е голяма битка. Днес за всеки в тежка категория Джошуа е заветна цел“, заяви Нисе Зауерланд.

„В момента сме заети да планираме следващата стъпка на Пулев. Той определено беше много разочарован от оттеглянето си толкова близо до битката. Грандиозно събитие, като в същото време щеше да получи и голям хонорар“, добави промоутърът на Кобрата.

„Сега, когато Мануел Чар притежава една от титлите, той се превърна в интересен противник за Кубрат“, каза още Нисе Зауерланд.

Ощр от категория Бойни Спортове