sportove.net

Италианци и французи напират за халф на Левски

Един от най-постоянните футболисти на Левски през есенния дял от първенството Васил Панайотов може да не е част от състава на “сините” през пролетта. Договорът на халфа изтича през лятото, а клубът все още не му е направил предложение за неговото удължаване. Полузащитникът вече може да води преговори с други клубове, както и да подпише предварителен контракт с такъв, в който да премине след края на кампанията като свободен агент.

Интерес към Панайотов не липсва и той може да бъде продаден по време на трансферния прозорец, за да не го изпусне Левски без пари.


Преди това обаче “сините” държат да привлекат играч за средата на терена.
Витоша Бистрица – Левски 0:0+74

27-годишният халф е желан от италианския втородивизионен Асколи. Този клуб се бори за спасение. След 21 кръга в Серия “Б” отборът е спечелил 20 точки и е 21-и от 22 тима. Италианците държат да се подсилят с Панайотов и са обявили, че ще изпратят официална оферта за придобиване на правата му.

Играчът е в полезерението и на друг втородивизионен тим, но от Франция. Това е борещият се за директна промоция Ним. Този отбор заема втора позиция в първенството, която му гарантира влизане в Лига 1. Съставът изостава със 7 точки от лидера Реймс, но има да изиграе и отложен мач – срещу Аячо, който е трети и е с три пункта по-малко от Ним.

“Тема Спорт”
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.