sportove.net

Кириос: Григор е великолепно момче

Финалистът в Бризбейн Ник Кириос похвали Григор Димитров за играта му в полуфинала им в турнира. Той сподели, че му е било трудно да спечели срещу българина, защото той е един от най-добрите в света, а освен това е и от най-близките му приятели в Тура. „Той безспорно е един от най-добрите в света. До сега не бях печелил срещу него, но сервисът ми беше на много високо ниво.


Доволен съм да стигна до още един финал в кариерата си. Надявам се да спечеля титлата утре. Много неща са ми в главата, но се опитвам да се фокусирам върху себе си, да съм хладнокръвен и да търся начини към победата. Срещу съперник като Григор задължително трябва да го направиш.

Той е великолепно момче, винаги е бил един от най-добрите ми приятели в Тура. Коляното ми беше в достатъчно добро състояние, за да играя на ниво”, сподели Кириос още на корта след успеха си.

За съперника си на финала Ник допълни: „Райън Харисън е опасен съперник. Той сервира много добре, спечели добри мачове именно с това. Имам победи срещу него, което ме кара да се чувствам добре, но все пак не трябва да го подценявам“, заяви австралиецът.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.