sportove.net

Тити Папазов: Лукойл е повече от златна рибка за Левски

Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов трудно сдържа сълзите си при представянето на новия спонсор на “сините”. Нефтената компания бе представена като основен благодател на столичния тим на специална пресконференция днес, на която освен Папазов присъстваха Валентин Златев, Сашо Везенков и Тодор Стойков. През последните 17 години Лукойл бе основен спонсор на Академик, но сега мести инвестициите си в Левски 2014.

“Никога не съм си представял, че ще дойде момент, в който дори и аз няма да мога да говоря.


Само мога да кажа на всички хора, че ако вярват, искат нещо много истински, то се случва. Благодаря много на всички хора, които помогнаха, Левски да стигне до момента, в който една от най-големите компании в България да стане част от наш бъдещ проект. Сигурно звучи пристрастно, но Левски е най-обичаното нещо в България”, каза разплаканият Тити.

“За да се стигне дотук, първо имаше 15 февруари 2015 година, когато 10 000 души се събраха в “Арена Армеец”. Благодаря на всички компания, които ми помагат през тези две години и половина”, продължи той. “Всеки има своята мечта. Всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си, честно да кажа, да се запозная с Владимир Путин. Ако бях хванал златната рибка, нямаше да съм толкова нагъл, да поискам Лукойл да се захване с Левски”, изказа се още той.

“По-смислено нещо в бългаския спорт не е правено. Каквото зависи от мен, аз ще го направя. Този проект може без всеки един от нас. Не искам от първия ден да се задават въпроси за отношеният ми с г-н Стойков и г-н Златев. Вярвам, че всичко се прави от сърце. Благодаря на г-н Златев”, заяви той.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.