sportove.net

В Байерн искат само Хайнкес и никой друг

Ръководството на Байерн (Мюнхен) не губи надежда, че ще убеди Юп Хайнкес да промени решението си и да остане начело на отбора за още един сезон. Както е известно, договорът на 72-годишния специалист изтича през лятото и той е категоричен, че след края му ще се откаже от професията. В медиите постоянно се спекулира с имената на негови евентуални заместници, но според “Кикер” шефовете на баварците не са обсъждали никакви кандидатури за поста, защото вярват, че е възможно Хайнкес да размисли.

Желанието на клуба е Хайнкес да води отбора и през сезон 2018/19, а след това на неговото място да застане един измежду Нико Ковач, Ралф Хазенхютъл и Юлиан Нагелсман.19h

Home Bayern
@HomeBayern___
Replying to @HomeBayern___
Kicker exclusive: Leon Goretzka has said “YES” to #FCBayern. pic.twitter.com/blDltW6JSN

Home Bayern
@HomeBayern___
Kicker: Despite Schalke’s sports director Christian Heidel denying any agreement, Leon Goretzka has made a final decision and said yes to #FCBayern. Only the contract signature is still missing. Announcement is subject to a medical. pic.twitter.com/KEoj4UUSZu

4:39 PM – Jan 4, 2018
View image on Twitter
1 1 Reply 6 6 Retweets 20 20 likes
Twitter Ads info and privacy
“Кикер” хвърля светлина и около бъдещето на Леон Горетцка. Въпреки твърденията на неговия агент и ръководителите на Шалке 04, че германският национал още не е решил къде ще продължи кариерата си, изданието твърди, че той е направил своя избор в полза на Байерн.

22-годишният халф е дал дума на мюнхенския гранд и е само въпрос на време да премине задължителните медицински прегледи и договорът му да бъде обявен официално.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.